O nama

O nama


Agencija KOMFOR je dugo na crnogorskom trzistu nekretnina, osnovana sa ciljem da donese nov i kvalitetniji pristup poslovanju.

Ljudi koji cine ovu agenciju su dugogodisnji posrednici u poslu sa nekretninama, sa decenijskim iskustvima u toj djelatnosti. Svojim savjetima i posvecenosi poslu za koji su angazovani, pomoci ce vam da donesete prave odluke za kupovinu ili prodaju vase nepokretnosti.

Nasi agenti posebnu paznju posvecuju kupcu, stavljajuci mu se na raspolaganje 24 casa dnevno. Znajuci koliko je naporan i koliko vremena oduzima obilazak objekata raznih vrsta, mi cemo to uraditi za Vas.

Kupac ima mogucnost da angazujuci Agenciju Komfor ima uvid u kompletnu ponudu nekretnina u Crnoj Gori. Ukoliko trazenu nekretninu nemamo u nasoj ponudi, mi cemo, umjesto Vas, kontaktirati sve ostale agencije u Crnoj Gori, sve gradjevinske kompanije i investiture, filtrirati kompletnu ponudu i omoguciti Vam da pogledate samo nekoliko odabranih.

Agencija Komfor, takodje posebnu paznju poklanja dugorocnom zakupu nekretnina u Glavnom gradu – Podgorici, bilo rezidencijalnog ili komercijalnog tipa. Akcenat stavljamo na zakup visoko kvalitetnih nepokretnosti. Brojna diplomatska predstavnistva, inostrane kompanije, banke, u Crnoj Gori su nasi dugogodisnji klijenti, sa kojima ostvaruijemo izuzetnu saradnju.

Nacin poslovanja i cijena usluga je uredjena pravilnikom o poslovanju i u osnovi se svodi na sledece:
Prodaja nepokretnosti:

  • Agencijska provizija iznosi 3 % od postignute kupoprodajne cijene i placa je prodavac.

Zakup nepokretnosti:

  • Za ugovor o zakupu sklopljen na period jedne godine, agencijska provizija je jednaka visini jedne mjesecne zakupnine i placa je zakupodavac, tj.vlasnik nekretnine.

Naravno, mi imamo razumijevanja za zelje i potrebe nasih klijenata, tako da postoji mogucnost i drugacijeg dogovora, a sve u cilju brze realizacije posla.